De Griekse eerste minister Antonis Samaras had een ontmoeting van de Saoedische prins Alwaleed bin Talal, nummer 26 op de lijst met rijkste mensen in de wereld. Samaras heeft de prins de vraag gesteld of deze niet bereid kan worden gevonden om in Griekenland te investeren.

Athene is namelijk gedwongen om een aantal staatseigendommen te verkopen, waaronder bedrijven waar de staat een meerderheidsparticipatie in bezit. Alwaleed bin Talal heeft onder andere al geïnvesteerd in Apple en Citigroup, maar het is de vraag of hij bereid zal zijn om participaties te nemen in de moeilijk verkoopbare Griekse overheidsbedrijven.

De Griekse eerste minister Antonis Samaras had een ontmoeting van de Saoedische prins Alwaleed bin Talal, nummer 26 op de lijst met rijkste mensen in de wereld. Samaras heeft de prins de vraag gesteld of deze niet bereid kan worden gevonden om in Griekenland te investeren. Athene is namelijk gedwongen om een aantal staatseigendommen te verkopen, waaronder bedrijven waar de staat een meerderheidsparticipatie in bezit. Alwaleed bin Talal heeft onder andere al geïnvesteerd in Apple en Citigroup, maar het is de vraag of hij bereid zal zijn om participaties te nemen in de moeilijk verkoopbare Griekse overheidsbedrijven.