Ook de Brusselse beurs liet zich niet pramen, de BEL 20 zag de winst oplopen tot bijna 2,50%. Telenet was het enige aandeel dat (lichtjes) in het rood sloot, het peleton van de stijgers werd aangevoerd door KBC, op een afstand gevolgd door Nyrstar, Solvay, Umicore enzovoort.

Het sentiment wordt positief beïnvloed door de verwachting dat Griekenland op 5 december voorwaardelijk opnieuw steun zou mogen ontvangen.

Volgens doorgaans goed ingelichte bronnen zou het gaan om een totaal bedrag van 44 miljard euro. Bevestiging van het bericht is voorlopig uitgebleven.

Ook de Brusselse beurs liet zich niet pramen, de BEL 20 zag de winst oplopen tot bijna 2,50%. Telenet was het enige aandeel dat (lichtjes) in het rood sloot, het peleton van de stijgers werd aangevoerd door KBC, op een afstand gevolgd door Nyrstar, Solvay, Umicore enzovoort. Het sentiment wordt positief beïnvloed door de verwachting dat Griekenland op 5 december voorwaardelijk opnieuw steun zou mogen ontvangen. Volgens doorgaans goed ingelichte bronnen zou het gaan om een totaal bedrag van 44 miljard euro. Bevestiging van het bericht is voorlopig uitgebleven.