De rest van Europa heeft echter een heel andere perceptie over het land, de Grieken worden ervaren als feestvierders die maar al te graag op de kap van anderen beleven. Die perceptie kan nog sterker worden wanneer een bericht uit de Sueddeutsche Zeitung bewaarheid wordt.

De krant heeft namelijk uit goedingelichte bron (lees: de Europese Commissie) vernomen dat het land in september opnieuw zonder geld zal vallen, er is sprake van een tekort van 10 miljard euro. Vraag is of de troika nog bereid zal zijn om nog maar eens met geld over de brug te komen, Griekenland ontpopt zich steeds meer als een bodemloos gat.

De rest van Europa heeft echter een heel andere perceptie over het land, de Grieken worden ervaren als feestvierders die maar al te graag op de kap van anderen beleven. Die perceptie kan nog sterker worden wanneer een bericht uit de Sueddeutsche Zeitung bewaarheid wordt. De krant heeft namelijk uit goedingelichte bron (lees: de Europese Commissie) vernomen dat het land in september opnieuw zonder geld zal vallen, er is sprake van een tekort van 10 miljard euro. Vraag is of de troika nog bereid zal zijn om nog maar eens met geld over de brug te komen, Griekenland ontpopt zich steeds meer als een bodemloos gat.