Mogelijk kunnen de verkiezingen van volgende week de aanleiding voor de exit geven. Nog volgens Feldstein is het belangrijkste probleem voor Spanje niet de banksector, maar wel de regio's. De centrale overheid is de controle over hun begrotingen volledig kwijt.

De Europese beurzen noteren nog steeds in het rood, waarbij de verliezen ten opzichte van de opening verder zijn opgelopen. Zowel in het geval van de Euro Stoxx 50 als van de BEL 20 zijn de verliezen nu opgelopen tot in de buurt van 1,25%. Op de valutamarkten staat de koers van de euro onder druk.

Telenet is klaar voor de digitale evolutie

Vanaf 24 juni verhoogt Telenet de specificaties van zijn huidige internetaanbod. Hierdoor surfen zowel zakelijke als residentiële internetklanten aan nog hogere snelheden en beschikken ze over meer datavolume.

Telenet speelt hiermee in op de nood aan meer bandbreedte in de steeds meer digitaliserende wereld. Alle klanten blijven zorgeloos genieten van het snelste internet.

Snel zijn in een snel digitaliserende wereld

Vandaag zijn er wereldwijd gemiddeld twee toestellen per persoon verbonden met het internet. De industrie verwacht dat dit verder evolueert naar 3,5 toestellen per persoon in 2015 en naar zelfs meer dan 6 toestellen tegen 2020.

In het afgelopen jaar maakte streaming tot 40% uit van alle internetverkeer, wat neerkomt op bijna een verdubbeling ten opzichte van 2010.

Telenet verwacht tegen 2015 maar liefst 33,6 miljard uur video streaming door applicaties zoals onder andere YouTube en Yelo op zijn netwerk te verwerken.

Om ervoor te zorgen dat Telenet-internetklanten hun diverse online activiteiten even vlot blijven uitvoeren tijdens deze digitale evolutie, verhoogt Telenet vanaf 24 juni zowel de up- en downloadsnelheid als het datavolume van zijn huidige internetproducten: Basic Internet, Fibernet en Fibernet XL.

Mogelijk kunnen de verkiezingen van volgende week de aanleiding voor de exit geven. Nog volgens Feldstein is het belangrijkste probleem voor Spanje niet de banksector, maar wel de regio's. De centrale overheid is de controle over hun begrotingen volledig kwijt. De Europese beurzen noteren nog steeds in het rood, waarbij de verliezen ten opzichte van de opening verder zijn opgelopen. Zowel in het geval van de Euro Stoxx 50 als van de BEL 20 zijn de verliezen nu opgelopen tot in de buurt van 1,25%. Op de valutamarkten staat de koers van de euro onder druk.Telenet is klaar voor de digitale evolutie Vanaf 24 juni verhoogt Telenet de specificaties van zijn huidige internetaanbod. Hierdoor surfen zowel zakelijke als residentiële internetklanten aan nog hogere snelheden en beschikken ze over meer datavolume. Telenet speelt hiermee in op de nood aan meer bandbreedte in de steeds meer digitaliserende wereld. Alle klanten blijven zorgeloos genieten van het snelste internet. Snel zijn in een snel digitaliserende wereld Vandaag zijn er wereldwijd gemiddeld twee toestellen per persoon verbonden met het internet. De industrie verwacht dat dit verder evolueert naar 3,5 toestellen per persoon in 2015 en naar zelfs meer dan 6 toestellen tegen 2020. In het afgelopen jaar maakte streaming tot 40% uit van alle internetverkeer, wat neerkomt op bijna een verdubbeling ten opzichte van 2010. Telenet verwacht tegen 2015 maar liefst 33,6 miljard uur video streaming door applicaties zoals onder andere YouTube en Yelo op zijn netwerk te verwerken. Om ervoor te zorgen dat Telenet-internetklanten hun diverse online activiteiten even vlot blijven uitvoeren tijdens deze digitale evolutie, verhoogt Telenet vanaf 24 juni zowel de up- en downloadsnelheid als het datavolume van zijn huidige internetproducten: Basic Internet, Fibernet en Fibernet XL.