De Grieken moesten en masse de broeksriem aansnoeren, de verarming van het land is ronduit schrijnend te noemen. Maar politieke instabiliteit blijft het land bedreigen. Ondanks de hernieuwde aanwezigheid op de obligatiemarkt en een iets beter dan verwacht BBP is de onderliggende situatie niet echt verbeterd.

Dezelfde problemen die in het land verleden kwelden, zijn nog niet altijd niet opgelost. Griekenland verkeert nu in de ban van de vrees voor extreem links, want bij de Europese verkiezingen zou SYRIZA wel eens de grote winnaar kunnen worden. SYRIZA is een verwoed tegenstander van Europa en dat kan nieuw onheil voor Griekenland betekenen.

De Grieken moesten en masse de broeksriem aansnoeren, de verarming van het land is ronduit schrijnend te noemen. Maar politieke instabiliteit blijft het land bedreigen. Ondanks de hernieuwde aanwezigheid op de obligatiemarkt en een iets beter dan verwacht BBP is de onderliggende situatie niet echt verbeterd. Dezelfde problemen die in het land verleden kwelden, zijn nog niet altijd niet opgelost. Griekenland verkeert nu in de ban van de vrees voor extreem links, want bij de Europese verkiezingen zou SYRIZA wel eens de grote winnaar kunnen worden. SYRIZA is een verwoed tegenstander van Europa en dat kan nieuw onheil voor Griekenland betekenen.