Doukas brengt de schuldenherschikking ter sprake op een moment dat de buitenwereld de herhaalde aanvragen van de Grieken voor een aanpassing van het reddingsplan meer dan beu worden. Athene doet niets dan jammeren dat de opgelegde maatregelen veel te streng zijn en dat er onmogelijk aan voldaan worden.

De woorden van Doukas waren nog niet koud of de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schaüble kwam in Griekenland vertellen dat de tijd van jammeren voorbij is en dat er nu eindelijk actie moet worden ondernomen. Griekenland moet de gemaakt afspraken nakomen, aldus Schaüble.

Doukas brengt de schuldenherschikking ter sprake op een moment dat de buitenwereld de herhaalde aanvragen van de Grieken voor een aanpassing van het reddingsplan meer dan beu worden. Athene doet niets dan jammeren dat de opgelegde maatregelen veel te streng zijn en dat er onmogelijk aan voldaan worden. De woorden van Doukas waren nog niet koud of de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schaüble kwam in Griekenland vertellen dat de tijd van jammeren voorbij is en dat er nu eindelijk actie moet worden ondernomen. Griekenland moet de gemaakt afspraken nakomen, aldus Schaüble.