Die Europese markten ogen volgens professor Stefan Duchateau aantrekkelijk met extreem lage rentetarieven en een onmiskenbare vooruitgang in de economie van Spanje en Italië, bij een volgehouden sterke prestatie van de Duitse krachtpatser.

De ECB houdt intussen haar enige resterende rentewapen (een verdere verlaging van het plafondtarief) op zak.

De meest recente ontwikkelingen in Oost-Oekraïne zaaien intussen weliswaar wat twijfel maar zijn nog niet van aard om als zeer verontrustend te moeten worden beschouwd. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Die Europese markten ogen volgens professor Stefan Duchateau aantrekkelijk met extreem lage rentetarieven en een onmiskenbare vooruitgang in de economie van Spanje en Italië, bij een volgehouden sterke prestatie van de Duitse krachtpatser. De ECB houdt intussen haar enige resterende rentewapen (een verdere verlaging van het plafondtarief) op zak. De meest recente ontwikkelingen in Oost-Oekraïne zaaien intussen weliswaar wat twijfel maar zijn nog niet van aard om als zeer verontrustend te moeten worden beschouwd. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.