De Brusselse beurs is op haar beurt min of meer stabiel geopend, zonder dat er van grote bewegingen sprake is. De BEL 20 laat momenteel een klein verlies optekenen.

CMB opende op de continumarkt lager, dit in reactie op het bericht dat het via ASL Aviation zowel TNT Airways als Pan Air Lineas Airways overneemt.

IMF-president Christiane Lagarde waarschuwde dat het stilaan tijd wordt om spijkers met koppen te slaan wat een oplossing voor het Grieks probleem betreft. De meeting van volgende week wordt volgens Lagarde daarom erg belangrijk.

Griekenland moet opnieuw op het juiste pad worden gezet, maar er zijn nog verschillende obstakels die dit objectief in de weg staan. Het Grieks probleem blijft dus de financiële markten achtervolgen.

De Brusselse beurs is op haar beurt min of meer stabiel geopend, zonder dat er van grote bewegingen sprake is. De BEL 20 laat momenteel een klein verlies optekenen. CMB opende op de continumarkt lager, dit in reactie op het bericht dat het via ASL Aviation zowel TNT Airways als Pan Air Lineas Airways overneemt. IMF-president Christiane Lagarde waarschuwde dat het stilaan tijd wordt om spijkers met koppen te slaan wat een oplossing voor het Grieks probleem betreft. De meeting van volgende week wordt volgens Lagarde daarom erg belangrijk. Griekenland moet opnieuw op het juiste pad worden gezet, maar er zijn nog verschillende obstakels die dit objectief in de weg staan. Het Grieks probleem blijft dus de financiële markten achtervolgen.