Griekenland dreigt voor derde keer op rij begrotingsobjectieven niet te realiseren en zo kan het uiteraard niet verder. Hoe langer het land blijft aanmodderen, hoe groter volgens Barrie de aangerichte schade wordt.

Het meeste risico's loopt volgens Barrie Duitsland, vanwege de blootstelling van de banken aan Grieks schuldenpapier. Duitsland zal echter de voorkeur geven aan een korte pijn, liever dan nog meer geld te pompen in bodemloze putten als Griekenland, Ierland en Portugal en de economie van die landen.

Griekenland dreigt voor derde keer op rij begrotingsobjectieven niet te realiseren en zo kan het uiteraard niet verder. Hoe langer het land blijft aanmodderen, hoe groter volgens Barrie de aangerichte schade wordt. Het meeste risico's loopt volgens Barrie Duitsland, vanwege de blootstelling van de banken aan Grieks schuldenpapier. Duitsland zal echter de voorkeur geven aan een korte pijn, liever dan nog meer geld te pompen in bodemloze putten als Griekenland, Ierland en Portugal en de economie van die landen.