De beleggers maken zich in toenemende mate zorgen over de situatie in Griekenland, waar de situatie steeds prangender dreigt te worden.

De Griekse vice-minister van Financiën waarschuwde dat zijn land op korte termijn zonder geld dreigt te vallen, in zoverre zelfs dat er wordt gedacht aan het doorrollen van een lening die volgende week verloopt.

Ablynx stelt nieuwe resultaten voor op American College of Rheumatology

Ablynx deelde mee dat het resultaten van twee op Nanobody®-gebaseerde producten in reumatoïde artritis zal presenteren tijdens het jaarlijks congres van de American College of Rheumatology (ACR), dat doorgaat van 10 tot 14 november in Washington D.C., VS.

De posterpresentaties zullen gebaseerd zijn op de resultaten van de preklinische en klinische studies die onlangs reeds werden bekendgemaakt.

Ablynx zal deelnemen aan drie postersessies; twee posters over haar nieuwe IL-6R Nanobody, ALX-0061, en één poster over haar nieuwe anti-TNFa Nanobody, ozoralizumab (ATN-103).

ALX-0061 is een bispecifiek Nanobody gericht tegen IL-6R met monovalente binding aan IL-6R en aan humaan serum albumine.

Modulerend onderzoek resulteerde in een vernieuwend ontwerp van een 'eerste-in-de-mens' klinische studie dat een enkelvoudig oplopende dosis, een meervoudig oplopende dosis en een klinische proof-of-concept studie combineert op basis van farmacokinetische, biomerker en klinische gegevens.

Reeds eerder gepubliceerde resultaten van de tussentijdse analyse op week 12 van deze Fase I/II studie tonen aan dat ALX-0061 het potentieel bezit om een 'beste-in-zijn-klasse' IL-6R inhibitor in RA te worden met een sterk werkzaamheidsprofiel op basis van een respons van 80% ACR20, een 60% DAS28-CRP remissiegraad, en een snelle aanvang van DAS28-CRP remissie; en met een uitstekend veiligheidsprofiel waarbij geen ernstige infecties, geen daling in neutrofielen, geen klinisch significante toename in leverenzymen, noch toename in lipide niveaus (cholesterol en LDL) werden vastgesteld.

De beleggers maken zich in toenemende mate zorgen over de situatie in Griekenland, waar de situatie steeds prangender dreigt te worden. De Griekse vice-minister van Financiën waarschuwde dat zijn land op korte termijn zonder geld dreigt te vallen, in zoverre zelfs dat er wordt gedacht aan het doorrollen van een lening die volgende week verloopt.Ablynx stelt nieuwe resultaten voor op American College of Rheumatology Ablynx deelde mee dat het resultaten van twee op Nanobody®-gebaseerde producten in reumatoïde artritis zal presenteren tijdens het jaarlijks congres van de American College of Rheumatology (ACR), dat doorgaat van 10 tot 14 november in Washington D.C., VS. De posterpresentaties zullen gebaseerd zijn op de resultaten van de preklinische en klinische studies die onlangs reeds werden bekendgemaakt. Ablynx zal deelnemen aan drie postersessies; twee posters over haar nieuwe IL-6R Nanobody, ALX-0061, en één poster over haar nieuwe anti-TNFa Nanobody, ozoralizumab (ATN-103). ALX-0061 is een bispecifiek Nanobody gericht tegen IL-6R met monovalente binding aan IL-6R en aan humaan serum albumine. Modulerend onderzoek resulteerde in een vernieuwend ontwerp van een 'eerste-in-de-mens' klinische studie dat een enkelvoudig oplopende dosis, een meervoudig oplopende dosis en een klinische proof-of-concept studie combineert op basis van farmacokinetische, biomerker en klinische gegevens. Reeds eerder gepubliceerde resultaten van de tussentijdse analyse op week 12 van deze Fase I/II studie tonen aan dat ALX-0061 het potentieel bezit om een 'beste-in-zijn-klasse' IL-6R inhibitor in RA te worden met een sterk werkzaamheidsprofiel op basis van een respons van 80% ACR20, een 60% DAS28-CRP remissiegraad, en een snelle aanvang van DAS28-CRP remissie; en met een uitstekend veiligheidsprofiel waarbij geen ernstige infecties, geen daling in neutrofielen, geen klinisch significante toename in leverenzymen, noch toename in lipide niveaus (cholesterol en LDL) werden vastgesteld.