De kredietverleners aan Griekenland zouden op een geheime plaats hebben vergaderd over de nieuwe financiële problemen waar het land mee zou worden geconfronteerd. De Griekse economie is compleet in elkaar gestort, met zware gevolgen voor het sociale weefsel van het land.

Wat er precies aan de hand is met Griekenland, is niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk zal het land van geen kanten aan zijn verplichtingen kunnen voldoen, inclusief het afbetalen van de schulden. Een nieuw ingrijpen is dus noodzakelijk, hoewel het allesbehalve duidelijk is in welke vorm dat zal gebeuren.

De kredietverleners aan Griekenland zouden op een geheime plaats hebben vergaderd over de nieuwe financiële problemen waar het land mee zou worden geconfronteerd. De Griekse economie is compleet in elkaar gestort, met zware gevolgen voor het sociale weefsel van het land. Wat er precies aan de hand is met Griekenland, is niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk zal het land van geen kanten aan zijn verplichtingen kunnen voldoen, inclusief het afbetalen van de schulden. Een nieuw ingrijpen is dus noodzakelijk, hoewel het allesbehalve duidelijk is in welke vorm dat zal gebeuren.