De inkomsten van de regering zijn onder de verwachtingen gebleven en de Europese partners hebben de volgende storting van een tranche van het steunfonds uitgesteld, zo verklaarde High Frequency Economics.

Carl B. Weinberg, hoofdeconoom bij High Frequency, wijst er op de behoefte van de Ierse regering groter is dan de 6,50 miljard euro die Athene normaal volgende week zou ontvangen.

Volgens Weinberg zal de Griekse regering op droog zaad komen te zitten, tenzij het steungeld onmiddellijk na 30 november binnenkomt. Zonder geld dreigt aan een aantal verplichtingen niet meer te kunnen worden voldaan.

De inkomsten van de regering zijn onder de verwachtingen gebleven en de Europese partners hebben de volgende storting van een tranche van het steunfonds uitgesteld, zo verklaarde High Frequency Economics. Carl B. Weinberg, hoofdeconoom bij High Frequency, wijst er op de behoefte van de Ierse regering groter is dan de 6,50 miljard euro die Athene normaal volgende week zou ontvangen. Volgens Weinberg zal de Griekse regering op droog zaad komen te zitten, tenzij het steungeld onmiddellijk na 30 november binnenkomt. Zonder geld dreigt aan een aantal verplichtingen niet meer te kunnen worden voldaan.