Waarschijnlijk beseffen de Grieken dat ze toch geen kans op grote toegevingen maken.

IMF-topvrouw Lagarde heeft al klaar en duidelijk te horen gegeven dat ze nu eerst daden wil zien alvorens het opnieuw tijd voor woorden kan worden.

Griekenland buigt dus voor de voorwaarden opgelegd door de troika en wil nu eerst meer hervormingen doorvoeren.

Slecht nieuws voor Griekse regering

Het bericht is slecht nieuws voor de Griekse regering, waar de drie coalitiepartijen maar over een wankele meerderheid beschikken. Binnen de regering was de druk toegenomen om te heronderhandelen met de Europese Unie, de Europese Centrale Bank en het IMF.

Later deze maand gaan de Griekse regering en de troika opnieuw aan tafel zitten en zal er ongetwijfeld gepraat worden over de voorwaarden verbonden aan het reddingsplan. Het ziet er dus echter niet naar uit dat Griekenland op veel toegevingen moet rekenen.

Waarschijnlijk beseffen de Grieken dat ze toch geen kans op grote toegevingen maken. IMF-topvrouw Lagarde heeft al klaar en duidelijk te horen gegeven dat ze nu eerst daden wil zien alvorens het opnieuw tijd voor woorden kan worden. Griekenland buigt dus voor de voorwaarden opgelegd door de troika en wil nu eerst meer hervormingen doorvoeren. Slecht nieuws voor Griekse regering Het bericht is slecht nieuws voor de Griekse regering, waar de drie coalitiepartijen maar over een wankele meerderheid beschikken. Binnen de regering was de druk toegenomen om te heronderhandelen met de Europese Unie, de Europese Centrale Bank en het IMF. Later deze maand gaan de Griekse regering en de troika opnieuw aan tafel zitten en zal er ongetwijfeld gepraat worden over de voorwaarden verbonden aan het reddingsplan. Het ziet er dus echter niet naar uit dat Griekenland op veel toegevingen moet rekenen.