Cabau gaat er van uit dat het bedrag van 31,30 miljard euro voor het derde kwartaal in ieder geval zal worden uitbetaald (dit bedrag moest al uitbetaald zijn), evenals nog eens 5 miljard euro voor het vierde kwartaal en waarschijnlijk ook 8,30 miljard euro voor het eerste kwartaal van 2013.

In totaal zou het dus gaan om een bedrag van meer dan 44 miljard euro. Cabau gelooft dat Griekenland de hoeksteen blijft voor de oplossing van het Europees schuldenprobleem. Het is onder andere belangrijk dat het consumentenvertrouwen kan worden hersteld.

Cabau gaat er van uit dat het bedrag van 31,30 miljard euro voor het derde kwartaal in ieder geval zal worden uitbetaald (dit bedrag moest al uitbetaald zijn), evenals nog eens 5 miljard euro voor het vierde kwartaal en waarschijnlijk ook 8,30 miljard euro voor het eerste kwartaal van 2013. In totaal zou het dus gaan om een bedrag van meer dan 44 miljard euro. Cabau gelooft dat Griekenland de hoeksteen blijft voor de oplossing van het Europees schuldenprobleem. Het is onder andere belangrijk dat het consumentenvertrouwen kan worden hersteld.