Het is in het kader van het zoeken naar een oplossing voor de Europese begrotingscrisis belangrijk dat beiden op dezelfde golflengte blijven zitten.

In Europa blijft uiteraard Griekenland het centrale thema, meer bepaald het uitblijven van een akkoord over Griekenland. De perifere risico-opslagen liepen volgens Theodoor Gilissen Bankiers sterk terug, waarbij de 10-jaars Spaanse spread circa 18

bps lager afsloot.

De optimistische stemming kwam mogelijk doordat beleggers toch vooruitliepen op een akkoord over Griekenland. Daarnaast had Spanje een succesvolle emissie.

Door de teleurstelling over het uitblijven van een Grieks akkoord zag men gisterenochtend dat de risic-opslagen weer enkele basispunten oplopen en de Duitse 10-jaars rente iets lager noteert, maar de bewegingen bleven beperkt.

Het is in het kader van het zoeken naar een oplossing voor de Europese begrotingscrisis belangrijk dat beiden op dezelfde golflengte blijven zitten. In Europa blijft uiteraard Griekenland het centrale thema, meer bepaald het uitblijven van een akkoord over Griekenland. De perifere risico-opslagen liepen volgens Theodoor Gilissen Bankiers sterk terug, waarbij de 10-jaars Spaanse spread circa 18 bps lager afsloot. De optimistische stemming kwam mogelijk doordat beleggers toch vooruitliepen op een akkoord over Griekenland. Daarnaast had Spanje een succesvolle emissie. Door de teleurstelling over het uitblijven van een Grieks akkoord zag men gisterenochtend dat de risic-opslagen weer enkele basispunten oplopen en de Duitse 10-jaars rente iets lager noteert, maar de bewegingen bleven beperkt.