Daarmee verliezen de financiële markten uiteraard niet uit het oog dat er volgende maand in Duitsland verkiezingen zijn voor de Bundestag. Griekenland blijft Angela Merkel als een kwaad genius achtervolgen en te veel heisa over de zaak kan haar CDU-partij stemmen kosten.

Volgens het rapport hebben de door de Grieken tot dusver geleverde inspanningen onvoldoende vruchten afgeworpen en dreigt het land financieel weer dieper in het moeras te belanden. Griekenland in de steek laten is geen oplossing, want de gevolgen van zo'n beslissing zouden niet te overzien zijn.

Daarmee verliezen de financiële markten uiteraard niet uit het oog dat er volgende maand in Duitsland verkiezingen zijn voor de Bundestag. Griekenland blijft Angela Merkel als een kwaad genius achtervolgen en te veel heisa over de zaak kan haar CDU-partij stemmen kosten. Volgens het rapport hebben de door de Grieken tot dusver geleverde inspanningen onvoldoende vruchten afgeworpen en dreigt het land financieel weer dieper in het moeras te belanden. Griekenland in de steek laten is geen oplossing, want de gevolgen van zo'n beslissing zouden niet te overzien zijn.