Naar eigen zeggen wordt Gouden Dageraad gesteund door 50 tot 60% van het politieapparaat, een percentage dat nog alle dagen groeit.

Societe Generale strategist Dylan Grice vreest dat het bittere medicijn dat Griekenland moet slikken tot een bipolarisering in het land gaat leiden.

Burgeroorlog eindigde slechts in 1949

Griekenland 'balkaniseert' aan snel tempo, zo constateert Grice. De Griekse burgerloorlog eindigde slechts in 1949, waarbij rechts en links elkaar op het scherp van de snede bevochten. De zware bezuinigingsmaatregelen kunnen oude wonden weer blootleggen.

In het ergste geval kan Griekenland aan de vooravond van een nieuwe burgeroorlog staan. Volgens Fotis Kouvelis, leider van democratisch links, zullen de Grieken zo weinig verdienen dat sociale spanningen uiteindelijk onvermijdelijk zullen worden. Het land dreigt in een diepe afgrond te vallen.

Naar eigen zeggen wordt Gouden Dageraad gesteund door 50 tot 60% van het politieapparaat, een percentage dat nog alle dagen groeit. Societe Generale strategist Dylan Grice vreest dat het bittere medicijn dat Griekenland moet slikken tot een bipolarisering in het land gaat leiden. Burgeroorlog eindigde slechts in 1949Griekenland 'balkaniseert' aan snel tempo, zo constateert Grice. De Griekse burgerloorlog eindigde slechts in 1949, waarbij rechts en links elkaar op het scherp van de snede bevochten. De zware bezuinigingsmaatregelen kunnen oude wonden weer blootleggen. In het ergste geval kan Griekenland aan de vooravond van een nieuwe burgeroorlog staan. Volgens Fotis Kouvelis, leider van democratisch links, zullen de Grieken zo weinig verdienen dat sociale spanningen uiteindelijk onvermijdelijk zullen worden. Het land dreigt in een diepe afgrond te vallen.