Farage is van mening dat de Grieken op een bepaald moment niet meer zullen slikken wat hen opgelepeld wordt. Ze zullen de huidige generatie politici wandelen sturen, waarna via een interne coup het land zijn vrijheid zal proberen te herwinnen. Of de Grieken zich daadwerkelijk zullen kunnen bevrijden van hun tirannen, moet nog afgewacht worden.

Maar de Griekse problemen zijn nog niet opgelost en zullen in onversneden vorm opnieuw op ons bord geserveerd worden. Het scenario van een Griekse exit leek compleet van de baan, maar de toekomst zal uitwijzen dat wie dit heeft beweerd voor zijn beurt heeft gesproken.

Farage is van mening dat de Grieken op een bepaald moment niet meer zullen slikken wat hen opgelepeld wordt. Ze zullen de huidige generatie politici wandelen sturen, waarna via een interne coup het land zijn vrijheid zal proberen te herwinnen. Of de Grieken zich daadwerkelijk zullen kunnen bevrijden van hun tirannen, moet nog afgewacht worden. Maar de Griekse problemen zijn nog niet opgelost en zullen in onversneden vorm opnieuw op ons bord geserveerd worden. Het scenario van een Griekse exit leek compleet van de baan, maar de toekomst zal uitwijzen dat wie dit heeft beweerd voor zijn beurt heeft gesproken.