Griekenland veegde namelijk ook in het verleden al de gemaakte afspraken aan de laars.

De belastinginning laat nog steeds te wensen over, de begrotingsobjectieven blijken nooit te worden gehaald, de ontslagen van ambtenaren lopen niet zoals gepland en ga zo maar door.

Bovendien dringt zich bij de Grieken zelf een dringende mentaliteitsverandering op. Apotheken en winkels zijn nog steeds midden op de dag gesloten zonder opgave van redenen.

Aan de beloofde privatisering van overheidsbedrijven blijken de Grieken bovendien een broertje dood te hebben, die wil maar niet opschieten.

Griekenland veegde namelijk ook in het verleden al de gemaakte afspraken aan de laars. De belastinginning laat nog steeds te wensen over, de begrotingsobjectieven blijken nooit te worden gehaald, de ontslagen van ambtenaren lopen niet zoals gepland en ga zo maar door. Bovendien dringt zich bij de Grieken zelf een dringende mentaliteitsverandering op. Apotheken en winkels zijn nog steeds midden op de dag gesloten zonder opgave van redenen. Aan de beloofde privatisering van overheidsbedrijven blijken de Grieken bovendien een broertje dood te hebben, die wil maar niet opschieten.