In Griekenland lijkt er nu toch eindelijk vooruitgang te worden geboekt wat betreft het doorvoeren van hervormingen. Het afgelopen weekend heeft de regering een aantal belastingverhogingen goedgekeurd die de regering meer inkomsten kunnen bezorgen.

Volgens de oppositie zijn de belastingverhogingen een nieuwe aanslag op de Griekse middenklasse, die het steeds moeilijker krijgt. In de straten van de belangrijkste Griekse steden werd dan ook heftig geprotesteerd tegen de belastingverhogingen. De Griekse regering lijkt ook vastbesloten om de belastingontduiking aan te pakken.

In Griekenland lijkt er nu toch eindelijk vooruitgang te worden geboekt wat betreft het doorvoeren van hervormingen. Het afgelopen weekend heeft de regering een aantal belastingverhogingen goedgekeurd die de regering meer inkomsten kunnen bezorgen. Volgens de oppositie zijn de belastingverhogingen een nieuwe aanslag op de Griekse middenklasse, die het steeds moeilijker krijgt. In de straten van de belangrijkste Griekse steden werd dan ook heftig geprotesteerd tegen de belastingverhogingen. De Griekse regering lijkt ook vastbesloten om de belastingontduiking aan te pakken.