Sommige Grieken leven weer in grotten, zoals ze dat eeuwen geleden hebben gedaan. De overheid probeert anderzijds victorie te kraaien over successen die nog altijd niet werden bereikt. De stijgende trend bij de jeugdwerkloosheid is nog altijd niet gebroken, wat Stournaras ook beweert.

Anderzijds worden de banken geconfronteerd met het probleem van de slechte kredieten. Het IMF twijfelt er dan ook sterk aan of Griekenland inderdaad volgend jaar weer obligaties zal kunnen uitgeven, zoals Stournaras vol zelfvertrouwen vertelt aan ieder die het wil horen.

Sommige Grieken leven weer in grotten, zoals ze dat eeuwen geleden hebben gedaan. De overheid probeert anderzijds victorie te kraaien over successen die nog altijd niet werden bereikt. De stijgende trend bij de jeugdwerkloosheid is nog altijd niet gebroken, wat Stournaras ook beweert. Anderzijds worden de banken geconfronteerd met het probleem van de slechte kredieten. Het IMF twijfelt er dan ook sterk aan of Griekenland inderdaad volgend jaar weer obligaties zal kunnen uitgeven, zoals Stournaras vol zelfvertrouwen vertelt aan ieder die het wil horen.