Minister van Hervormingen Kyriakos Mitsotakis heeft namelijk de zes dagen extra verlof afgeschaft die ambtenaren krijgen omdat ze op hun werk gebruik moeten maken van een PC. Of met andere woorden: wie met een PC kan werken, krijgt meer dan een week extra verlof.

De maatregel werd in 1989 ingevoerd voor werknemers die meer dan vijf uur per dag met de PC moesten werken. Van de Griekse ambtenaren wordt in de toekomst dus verwacht dat ze met een PC kunnen werken zonder dat ze daar extra verlof voor krijgen.

Minister van Hervormingen Kyriakos Mitsotakis heeft namelijk de zes dagen extra verlof afgeschaft die ambtenaren krijgen omdat ze op hun werk gebruik moeten maken van een PC. Of met andere woorden: wie met een PC kan werken, krijgt meer dan een week extra verlof. De maatregel werd in 1989 ingevoerd voor werknemers die meer dan vijf uur per dag met de PC moesten werken. Van de Griekse ambtenaren wordt in de toekomst dus verwacht dat ze met een PC kunnen werken zonder dat ze daar extra verlof voor krijgen.