Bovendien slaan de Grieken op grote schaal levensmiddelen in, dit uit vrees dat een mogelijke overwinning van extreem-links volgende zondag het land uit de eurozone gaat duwen. Volgens de laatste polls zouden Nea Demakratia en de linkse SYRIZA-partij in een nek-aan-nek race verwikkeld zijn.

Inmiddels blijft het sentiment op de Europese beurzen wisselvallig, de Euro Stoxx 50 kan nog steeds een winst van fracties van een procent vasthouden.

Anderzijds moet de BEL 20 ongeveer een half procent prijsgeven. De euro houdt op de valutamarkten stand rond het niveau van 1,2550 euro.

Televisie kijken op maat bij Belgacom TV

Vanaf 19 juni kunnen klanten van Belgacom tv een aantal nieuwigheden ontdekken: menu's duidelijker en beter leesbaar, een efficiënter zoeksysteem en persoonlijke aanbevelingen voor tv-programma's en films voor elk gezinslid.

Vanaf 19 juni biedt Belgacom TV de klant een nieuwe manier van tv-kijken met nog meer kijkplezier dankzij nieuwe functies. Belgacom onderzoekt regelmatig de klantentevredenheid.

Dat onderzoek blijft dan niet zonder resultaat: met deze nieuwigheden speelt Belgacom in op de wensen en verwachtingen van de klant.

De hele software van de decoder van Belgacom TV werd herbekeken zonder de decoder zelf te veranderen.

Verbeterd menu

Bovendien slaan de Grieken op grote schaal levensmiddelen in, dit uit vrees dat een mogelijke overwinning van extreem-links volgende zondag het land uit de eurozone gaat duwen. Volgens de laatste polls zouden Nea Demakratia en de linkse SYRIZA-partij in een nek-aan-nek race verwikkeld zijn. Inmiddels blijft het sentiment op de Europese beurzen wisselvallig, de Euro Stoxx 50 kan nog steeds een winst van fracties van een procent vasthouden. Anderzijds moet de BEL 20 ongeveer een half procent prijsgeven. De euro houdt op de valutamarkten stand rond het niveau van 1,2550 euro. Televisie kijken op maat bij Belgacom TV Vanaf 19 juni kunnen klanten van Belgacom tv een aantal nieuwigheden ontdekken: menu's duidelijker en beter leesbaar, een efficiënter zoeksysteem en persoonlijke aanbevelingen voor tv-programma's en films voor elk gezinslid. Vanaf 19 juni biedt Belgacom TV de klant een nieuwe manier van tv-kijken met nog meer kijkplezier dankzij nieuwe functies. Belgacom onderzoekt regelmatig de klantentevredenheid. Dat onderzoek blijft dan niet zonder resultaat: met deze nieuwigheden speelt Belgacom in op de wensen en verwachtingen van de klant. De hele software van de decoder van Belgacom TV werd herbekeken zonder de decoder zelf te veranderen. Verbeterd menu