"We hebben een belangrijke stap gezet in de verwezenlijking van onze strategische prioriteiten. Na de verkoop van de aardappeldivisie, heeft de groep een nieuwe start gemaakt met een nieuwe naam, Greenyard Foods. We hebben sterk geïnvesteerd in het verwerven van productievestigingen om efficiëntieverbeteringen te versnellen en de cash flow te verbeteren."

Wat de cijfers betreft merkte Vaesen het volgende op: "We zijn gematigd tevreden over de resultaten van het eerste halfjaar. We hebben een groei gerealiseerd in omzet en bedrijfsresultaat en de fundamenten gelegd voor verdere verbeteringen. Anderzijds, hebben we een belangrijke meerwaarde gerealiseerd op de verkoop van de aardappeldivisie, die ons eigen vermogen heeft versterkt en ons heeft toegelaten een kapitaalsvermindering door te voeren."

"We hebben een belangrijke stap gezet in de verwezenlijking van onze strategische prioriteiten. Na de verkoop van de aardappeldivisie, heeft de groep een nieuwe start gemaakt met een nieuwe naam, Greenyard Foods. We hebben sterk geïnvesteerd in het verwerven van productievestigingen om efficiëntieverbeteringen te versnellen en de cash flow te verbeteren." Wat de cijfers betreft merkte Vaesen het volgende op: "We zijn gematigd tevreden over de resultaten van het eerste halfjaar. We hebben een groei gerealiseerd in omzet en bedrijfsresultaat en de fundamenten gelegd voor verdere verbeteringen. Anderzijds, hebben we een belangrijke meerwaarde gerealiseerd op de verkoop van de aardappeldivisie, die ons eigen vermogen heeft versterkt en ons heeft toegelaten een kapitaalsvermindering door te voeren."