Ook de affaire van de zeepbellen heeft zijn aandacht getrokken. Greenspan ziet zeepbellen bij Bitcoin, obligaties en China, maar op de Amerikaanse beurzen zou er in geen geval sprake zijn van zeepbellen Over de Chinese economie is hij kort en duidelijk: zonder enige twijfel zijn daar zeepbellen ontstaan.

Ook de Amerikaanse obligatiemarkt zit vol zeepbellen en wanneer de lucht daaruit ontsnapt, kunnen de rentevoeten alleen maar stijgen. De Verenigde Staten zouden een groei met 4% nodig hebben om de economie opnieuw gezond te krijgen en die ligt nog ver buiten bereik. Aan Bitcoin maakt hij weinig woorden vuil: een zeepbel zonder meer.

Ook de affaire van de zeepbellen heeft zijn aandacht getrokken. Greenspan ziet zeepbellen bij Bitcoin, obligaties en China, maar op de Amerikaanse beurzen zou er in geen geval sprake zijn van zeepbellen Over de Chinese economie is hij kort en duidelijk: zonder enige twijfel zijn daar zeepbellen ontstaan. Ook de Amerikaanse obligatiemarkt zit vol zeepbellen en wanneer de lucht daaruit ontsnapt, kunnen de rentevoeten alleen maar stijgen. De Verenigde Staten zouden een groei met 4% nodig hebben om de economie opnieuw gezond te krijgen en die ligt nog ver buiten bereik. Aan Bitcoin maakt hij weinig woorden vuil: een zeepbel zonder meer.