Die beschuldiging wordt door de ex-voorzittter van de FED echter met klem ontkend, maar hij geeft wel toe dat er een radertje in de machine is vastgelopen. Greenspan windt er zelfs geen doekjes om: ons financieel systeem is gebroken en dat zullen we geweten hebben.

In zijn nieuw boek "The Map and the Territory" legt Greenspan uit dat zeepbellen niet ontstaan door geldcreatie maar wel door een combinatie van geldcreatie met het aangaan van veel schulden. Hij verklaarde in een interview zelf relatief tevreden te zijn over zijn ambtstermijn aan het hoofd van de FED.

Die beschuldiging wordt door de ex-voorzittter van de FED echter met klem ontkend, maar hij geeft wel toe dat er een radertje in de machine is vastgelopen. Greenspan windt er zelfs geen doekjes om: ons financieel systeem is gebroken en dat zullen we geweten hebben. In zijn nieuw boek "The Map and the Territory" legt Greenspan uit dat zeepbellen niet ontstaan door geldcreatie maar wel door een combinatie van geldcreatie met het aangaan van veel schulden. Hij verklaarde in een interview zelf relatief tevreden te zijn over zijn ambtstermijn aan het hoofd van de FED.