De Amerikaanse welvaart is niet meer dan een mythe, bij uitbreiding kan bovendien over de Europese hetzelfde worden gezegd.

De Amerikaanse overheid stimuleert de particulieren om schulden te maken, wie geen schulden heeft telt in de Amerikaanse samenleving eigenlijk niet.

De Amerikanen kochten huizen die ze zich niet konden veroorloven met geld dat ze niet hadden in ruil voor kredieten die ze nooit kunnen terugbetalen.

Bovendien kregen de burgers in de Verenigde Staten belastingvoordelen die ze nooit hoefden terug te betalen. Volgens Poilievre financieren de VS momenteel de opbouw van het Chinees oorlogsapparaat en dat zal ze nog zuur opbreken.

De Amerikaanse welvaart is niet meer dan een mythe, bij uitbreiding kan bovendien over de Europese hetzelfde worden gezegd. De Amerikaanse overheid stimuleert de particulieren om schulden te maken, wie geen schulden heeft telt in de Amerikaanse samenleving eigenlijk niet. De Amerikanen kochten huizen die ze zich niet konden veroorloven met geld dat ze niet hadden in ruil voor kredieten die ze nooit kunnen terugbetalen. Bovendien kregen de burgers in de Verenigde Staten belastingvoordelen die ze nooit hoefden terug te betalen. Volgens Poilievre financieren de VS momenteel de opbouw van het Chinees oorlogsapparaat en dat zal ze nog zuur opbreken.