En de koersgrafiek van de S&P500 ziet er ook goed uit en de analisten van Leleux gaan ervan uit dat ook hier nieuwe topkoersen boven de toppen van begin mei (1.370,58 punten) zulen gehaald worden.

Er is dan ook geen reden om de strategie en koersdoel voor de Euro Stoxx 50 te veranderen: de analisten van Leleux blijven op dit ogenblik geïnvesteerd in de beurs en verwachten dat de Euro Stoxx 50 de komende weken en maanden verder klimt tot het minimumkoersdoel van 3.100 punten.

Structureel bevindt zich de Euro Stoxx 50 zich nog steeds in een stijgende trend sinds maart 2009 en men ziet hier nog geen einde aan komen !

En de koersgrafiek van de S&P500 ziet er ook goed uit en de analisten van Leleux gaan ervan uit dat ook hier nieuwe topkoersen boven de toppen van begin mei (1.370,58 punten) zulen gehaald worden. Er is dan ook geen reden om de strategie en koersdoel voor de Euro Stoxx 50 te veranderen: de analisten van Leleux blijven op dit ogenblik geïnvesteerd in de beurs en verwachten dat de Euro Stoxx 50 de komende weken en maanden verder klimt tot het minimumkoersdoel van 3.100 punten. Structureel bevindt zich de Euro Stoxx 50 zich nog steeds in een stijgende trend sinds maart 2009 en men ziet hier nog geen einde aan komen !