Ook andere landbouwproducten zoals sojabonen werden opnieuw duurder. De escalatie van de gevechten in Libië had aanleiding gegeven tot een correctie op de grondstoffenmarkten.

Voor een bushel graan werd vanmorgen in de elektronische handeln van de Chicago Board of Trade 7,645 dollar betaald, of een stijging met 0,80% ten opzichte van het slotniveau van gisteren.

Tetsu Emori, commodity fund manager bij Astmax Company in Tokio, is van mening dat graan op de huidige prijsniveaus opnieuw aantrekkelijk gewaardeerd is, zowel voor handelaren als voor speculanten.

Ook andere landbouwproducten zoals sojabonen werden opnieuw duurder. De escalatie van de gevechten in Libië had aanleiding gegeven tot een correctie op de grondstoffenmarkten. Voor een bushel graan werd vanmorgen in de elektronische handeln van de Chicago Board of Trade 7,645 dollar betaald, of een stijging met 0,80% ten opzichte van het slotniveau van gisteren. Tetsu Emori, commodity fund manager bij Astmax Company in Tokio, is van mening dat graan op de huidige prijsniveaus opnieuw aantrekkelijk gewaardeerd is, zowel voor handelaren als voor speculanten.