Dankzij deze revolutionaire, intense en lang proefbare vanillesmaak is minder vet en suiker nodig in banket-, brood- en chocoladeproducten.

Onder de naam Govanil(TM) heeft Solvay Aroma Performance een nieuwe generatie vanillesmaken ontwikkeld die tenminste 20% intenser zijn dan gemiddelde vanille-aroma's.

Govanil(TM) zorgt ervoor dat er minder vet en suiker nodig zijn bij de bereiding van voedingsproducten, terwijl de smaak gegarandeerd wordt. Dit levert belangrijke kostenbesparingen op voor industriële producenten en gezondere producten voor de eindconsument.

Dankzij deze revolutionaire, intense en lang proefbare vanillesmaak is minder vet en suiker nodig in banket-, brood- en chocoladeproducten. Onder de naam Govanil(TM) heeft Solvay Aroma Performance een nieuwe generatie vanillesmaken ontwikkeld die tenminste 20% intenser zijn dan gemiddelde vanille-aroma's. Govanil(TM) zorgt ervoor dat er minder vet en suiker nodig zijn bij de bereiding van voedingsproducten, terwijl de smaak gegarandeerd wordt. Dit levert belangrijke kostenbesparingen op voor industriële producenten en gezondere producten voor de eindconsument.