Slechts weinig bedrijven hebben die implosie overleefd, Google, Yahoo en Amazon zijn er drie van. Toen was er sprake van overdrijving op grote schaal en hetzelfde scenario herbeleven we nu. De beurs van Wall Street is het slachtoffer van overdrijving op het vlak van waarderingen.

Er is echter één sector van de markt die niet meedoet aan de overdrijvingsproces en dat is die van de goudmijnen. Hathaway en Gray maken zich dan ook sterk dat het goud (en dus ook de goudmijnen) hun spierbundels kunnen ballen wanneer de beurskoersen vroeg of laat instorten.

Slechts weinig bedrijven hebben die implosie overleefd, Google, Yahoo en Amazon zijn er drie van. Toen was er sprake van overdrijving op grote schaal en hetzelfde scenario herbeleven we nu. De beurs van Wall Street is het slachtoffer van overdrijving op het vlak van waarderingen. Er is echter één sector van de markt die niet meedoet aan de overdrijvingsproces en dat is die van de goudmijnen. Hathaway en Gray maken zich dan ook sterk dat het goud (en dus ook de goudmijnen) hun spierbundels kunnen ballen wanneer de beurskoersen vroeg of laat instorten.