Over zeepbellen gesproken: FED-voorzitter Yellen trachtte zich de vorige weken wat te profileren als een soort "zeepbel-waarschuwer van wacht" (om de eventuele kritiek vooraf te zijn dat ze te weinig zou hebben gedaan aan speculatief opgedreven aandelenkoersen die bij hun instorting een negatieve impact kunnen hebben op het investeringsvertrouwen).

Ze viseerde hierbij volgens professor Stefan Duchateau erg nadrukkelijk de biotechnologiesector die de laatste jaren inderdaad een bijzondere groei heeft gekend en waarvan de koers-winstverhouding intussen een niveau heeft bereikt die de vergelijking met traditionele inschattingsniveaus niet meer kunnen doorstaan. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Over zeepbellen gesproken: FED-voorzitter Yellen trachtte zich de vorige weken wat te profileren als een soort "zeepbel-waarschuwer van wacht" (om de eventuele kritiek vooraf te zijn dat ze te weinig zou hebben gedaan aan speculatief opgedreven aandelenkoersen die bij hun instorting een negatieve impact kunnen hebben op het investeringsvertrouwen). Ze viseerde hierbij volgens professor Stefan Duchateau erg nadrukkelijk de biotechnologiesector die de laatste jaren inderdaad een bijzondere groei heeft gekend en waarvan de koers-winstverhouding intussen een niveau heeft bereikt die de vergelijking met traditionele inschattingsniveaus niet meer kunnen doorstaan. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.