Ook zilver, platina en palladium werden goedkoper. Sommige beleggers vinden het raadzaam om een deel van de eerder gerealiseerde winsten naar de zijlijn te brengen.

In Singapore werd vanmorgen voor een troy ounce goud 1424,20 dollar betaald, of 0,40% meer dan het slotniveau van gisteren. De opmars van het zilver richting 40 dollar werd (tijdelijk?) onderbroken.

Hwang Il Doo, senior trader bij Korea Exchange Bank Futures Co. in Seoel, is van mening dat de rally van de edelmetalen nog niet achter de rug is. Het zou slechts een kwestie van tijd zijn alvorens het goud nieuwe piekniveaus laat optekenen.

Ook zilver, platina en palladium werden goedkoper. Sommige beleggers vinden het raadzaam om een deel van de eerder gerealiseerde winsten naar de zijlijn te brengen. In Singapore werd vanmorgen voor een troy ounce goud 1424,20 dollar betaald, of 0,40% meer dan het slotniveau van gisteren. De opmars van het zilver richting 40 dollar werd (tijdelijk?) onderbroken. Hwang Il Doo, senior trader bij Korea Exchange Bank Futures Co. in Seoel, is van mening dat de rally van de edelmetalen nog niet achter de rug is. Het zou slechts een kwestie van tijd zijn alvorens het goud nieuwe piekniveaus laat optekenen.