Solvay maakte vanmorgen bekend dat het in Singapore een nieuw centrum voor onderzoek & innovatie opent dat het speerpunt zal zijn voor innovaties voor de groeimotor consumentenchemicaliën in het gebied Azië-Stille Oceaan. Solvay, volledig gesteund door de Economic Development Board (EDB) van Singapore, heeft bijna €2 miljoen in het laboratorium geïnvesteerd.

Het onderzoekscentrum in Biopolis, op een oppervlakte van 1.100 vierkante meter, zal een toonaangevende rol spelen, met name in mondiale innovatieprojecten voor Novecare, de bedrijfseenheid van Solvay die actief is op het gebied van huishoudelijke en persoonlijke verzorging, coatings, olie en gas.

Solvay maakte vanmorgen bekend dat het in Singapore een nieuw centrum voor onderzoek & innovatie opent dat het speerpunt zal zijn voor innovaties voor de groeimotor consumentenchemicaliën in het gebied Azië-Stille Oceaan. Solvay, volledig gesteund door de Economic Development Board (EDB) van Singapore, heeft bijna €2 miljoen in het laboratorium geïnvesteerd. Het onderzoekscentrum in Biopolis, op een oppervlakte van 1.100 vierkante meter, zal een toonaangevende rol spelen, met name in mondiale innovatieprojecten voor Novecare, de bedrijfseenheid van Solvay die actief is op het gebied van huishoudelijke en persoonlijke verzorging, coatings, olie en gas.