Enkel wie de bastonen van de Europese en Amerikaanse aandelenbeurzen wist te volgen, had volgens professor Stefan Duchateau de zaal tegen het einde van 2013 nog niet verlaten. De "blijvers" kregen echter overschot van gelijk.

De Amerikaanse bedrijfsresultaten bevestigden de recordniveaus van de Dow Jones en S&P indices terwijl het Europese economische herstel concrete vorm begon aan te nemen.

Zo eindigde 2013 zoals het begon, met een aanstekelijk en blijmoedig melodietje. De dissonante akkoorden in de voorbije maanden, doen er lang niet meer toe. Eind goed, al goed. Zo hoort het. Meer van professor Stefan Duchateau vindt u op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Enkel wie de bastonen van de Europese en Amerikaanse aandelenbeurzen wist te volgen, had volgens professor Stefan Duchateau de zaal tegen het einde van 2013 nog niet verlaten. De "blijvers" kregen echter overschot van gelijk. De Amerikaanse bedrijfsresultaten bevestigden de recordniveaus van de Dow Jones en S&P indices terwijl het Europese economische herstel concrete vorm begon aan te nemen. Zo eindigde 2013 zoals het begon, met een aanstekelijk en blijmoedig melodietje. De dissonante akkoorden in de voorbije maanden, doen er lang niet meer toe. Eind goed, al goed. Zo hoort het. Meer van professor Stefan Duchateau vindt u op http://blog.argenta.be/author/duste/.