Het ziet er naar uit dat de goudprijs zonder zichtbare moeite kan doorstijgen tot 1340 dollar, waar een volgende technische weerstand wacht. Ook de andere edelmetalen, met op kop natuurlijk het zilver zetten de opmars verder. Steeds meer analisten vragen zich af wat China van plan is met het goud dat in grote hoeveelheden aankoopt.

Inmiddels gebeurt er op de Europese beurzen niet zo heel veel, de belangrijkste indices noteren nog steeds in de plus. Op de Brusselse beurs blijven de telecombedrijven goed op dreef, zowel Belgacom als Telenet kunnen met hogere koersen uitpakken. Umicore blijft evenwel de sterkste stijger binnen de BEL 20.

Het ziet er naar uit dat de goudprijs zonder zichtbare moeite kan doorstijgen tot 1340 dollar, waar een volgende technische weerstand wacht. Ook de andere edelmetalen, met op kop natuurlijk het zilver zetten de opmars verder. Steeds meer analisten vragen zich af wat China van plan is met het goud dat in grote hoeveelheden aankoopt. Inmiddels gebeurt er op de Europese beurzen niet zo heel veel, de belangrijkste indices noteren nog steeds in de plus. Op de Brusselse beurs blijven de telecombedrijven goed op dreef, zowel Belgacom als Telenet kunnen met hogere koersen uitpakken. Umicore blijft evenwel de sterkste stijger binnen de BEL 20.