Door het toepassen van dezelfde stupide politiek hebben ze nu de pretentie om ons uit de problemen te redden. Het spreekt vanzelf dat deze aanpak niet zal lukken. De meeste Amerikanen (maar ook de Europeanen en Japanners) leven in een fantasiewereld.

Die is gecreëerd door het artificieel stimuleren van de economie en door kapitaalstromen die de verkeerde richting zijn ingeslagen. De goudprijs zal fors beginnen te stijgen zodra de fantasiewereld van de centrale banken instort, zo verzekert ons Fleckenstein.

Door het toepassen van dezelfde stupide politiek hebben ze nu de pretentie om ons uit de problemen te redden. Het spreekt vanzelf dat deze aanpak niet zal lukken. De meeste Amerikanen (maar ook de Europeanen en Japanners) leven in een fantasiewereld. Die is gecreëerd door het artificieel stimuleren van de economie en door kapitaalstromen die de verkeerde richting zijn ingeslagen. De goudprijs zal fors beginnen te stijgen zodra de fantasiewereld van de centrale banken instort, zo verzekert ons Fleckenstein.