Hij is van mening dat de factor Syrië al in de goudprijs verrekend zit. In geval de aanval op Syrië wordt ingezet, of dat nu met kruisraketten is of met andere middelen, zal in de visie van Leighton niet de goudprijs maar wel de koers van de dollar beginnen te stijgen.

De trader gelooft anders niet in een forse correctie bij het goud. Technisch is er echter sprake van een overkochte situatie zodat de goudprijs gedurende een tijdje zijdelings kan blijven bewegen. Het is nu wachten op een nieuwe katalysator die de goudprijs in beweging kan brengen.

Hij is van mening dat de factor Syrië al in de goudprijs verrekend zit. In geval de aanval op Syrië wordt ingezet, of dat nu met kruisraketten is of met andere middelen, zal in de visie van Leighton niet de goudprijs maar wel de koers van de dollar beginnen te stijgen. De trader gelooft anders niet in een forse correctie bij het goud. Technisch is er echter sprake van een overkochte situatie zodat de goudprijs gedurende een tijdje zijdelings kan blijven bewegen. Het is nu wachten op een nieuwe katalysator die de goudprijs in beweging kan brengen.