Eerder vroeg dan laat zal de dag van de afrekening komen, de wereld zal beseffen dat al het geld dat de beleggers uit de lucht hebben geplukt waardeloos is. Wanneer die dag aanbreekt, valt onmogelijk te voorspellen. Vast staat alleen dat zeepbellen onvermijdelijk ooit exploderen.

In 1912 sprak de topman van JP Morgan Chase de historische woorden"Money is gold, nothing else". Deze wijsheid geldt meer dan ooit in de huidige omstandigheden voor de thans gevormd geldzeepbel. De goudprijs zal exploderen wanneer geldzeepbel implodeert, zoveel is zeker.

Eerder vroeg dan laat zal de dag van de afrekening komen, de wereld zal beseffen dat al het geld dat de beleggers uit de lucht hebben geplukt waardeloos is. Wanneer die dag aanbreekt, valt onmogelijk te voorspellen. Vast staat alleen dat zeepbellen onvermijdelijk ooit exploderen. In 1912 sprak de topman van JP Morgan Chase de historische woorden"Money is gold, nothing else". Deze wijsheid geldt meer dan ooit in de huidige omstandigheden voor de thans gevormd geldzeepbel. De goudprijs zal exploderen wanneer geldzeepbel implodeert, zoveel is zeker.