Na de opvallende correctie van gisteren, moet de goudprijs ook vandaag opnieuw terrein prijsgeven. De verkoopgolf kwam op gang met de opening van Wall Street op komst, inmiddels is een troy ounce goud ruim 30 dollar iets meer dan 2,50% prijsgeven.

Daarmee is de tussentijdse bodem op 1275 dollar doorbroken en ligt een verdere daling in de lijn van de verwachtingen. Mogelijk wordt er even op de rem getrapt rond 1250 dollar, waarna de daling kan reiken tot het niveau van 1200 dollar of zelfs nog lager.

Na de opvallende correctie van gisteren, moet de goudprijs ook vandaag opnieuw terrein prijsgeven. De verkoopgolf kwam op gang met de opening van Wall Street op komst, inmiddels is een troy ounce goud ruim 30 dollar iets meer dan 2,50% prijsgeven. Daarmee is de tussentijdse bodem op 1275 dollar doorbroken en ligt een verdere daling in de lijn van de verwachtingen. Mogelijk wordt er even op de rem getrapt rond 1250 dollar, waarna de daling kan reiken tot het niveau van 1200 dollar of zelfs nog lager.