Euro valt terug richting 1,3350 dollar

Op de valutamarkten moest de euro wijken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3355 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2%, of bijna 1% minder dan het slotniveau van woensdag.

Goud goedkoper, olie wat duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1635 dollar betaald, of bijna 10 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald of bijna een half procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro valt terug richting 1,3350 dollar Op de valutamarkten moest de euro wijken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3355 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2%, of bijna 1% minder dan het slotniveau van woensdag. Goud goedkoper, olie wat duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1635 dollar betaald, of bijna 10 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald of bijna een half procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.