Vanmiddag werd voor een troy ounce goud nog 1610 betaald, of een daling met 25 dollar tegenover het slotniveau van gisteren.

In de Verenigde Staten heeft inmiddels ruim driekwart van de bedrijven die zijn opgenomen in de S&P-500 hun resultaten gepubliceerd en 73% daarvan presenteerde beter dan verwachte winsten en 67% een beter dan verwachte omzet. Het vierde kwartaal van vorig jaar was wat resultaten betreft dus een goed kwartaal.

Rond het omstreden Herbalife is een biedoorlog losgebarsten, waarbij Bill Ackermann lijnrecht staat tegenover de bekende miljardair Carl Icahn.

Laatstgenoemde kondigde aan dat hij een belang van 12,90% in het bedrijf heeft verworven, Ackermann handhaaft echter zijn short-posities op het aandeel.

Vanmiddag werd voor een troy ounce goud nog 1610 betaald, of een daling met 25 dollar tegenover het slotniveau van gisteren. In de Verenigde Staten heeft inmiddels ruim driekwart van de bedrijven die zijn opgenomen in de S&P-500 hun resultaten gepubliceerd en 73% daarvan presenteerde beter dan verwachte winsten en 67% een beter dan verwachte omzet. Het vierde kwartaal van vorig jaar was wat resultaten betreft dus een goed kwartaal. Rond het omstreden Herbalife is een biedoorlog losgebarsten, waarbij Bill Ackermann lijnrecht staat tegenover de bekende miljardair Carl Icahn. Laatstgenoemde kondigde aan dat hij een belang van 12,90% in het bedrijf heeft verworven, Ackermann handhaaft echter zijn short-posities op het aandeel.