De meeste actie valt echter bij de grondstoffen te bespeuren, waar de goudprijs onder druk blijft staan. Inmiddels werd de kaap van 1280 dollar naar beneden doorbroken, waardoor het technisch beeld voor het goud eens te meer in aanzienlijke mate is verslechterd.

Waarom de goudprijs opnieuw in de klappen deelt, is niet helemaal duidelijk. Mogelijk heeft de recente stijging van de goudprijs er iets mee te maken. Anderzijds viel eerder deze week op dat ook de olieprijs naar lagere regionen werd gedwongen. Bij de grondstoffen is het plaatje dus allesbehalve rooskleurig.

De meeste actie valt echter bij de grondstoffen te bespeuren, waar de goudprijs onder druk blijft staan. Inmiddels werd de kaap van 1280 dollar naar beneden doorbroken, waardoor het technisch beeld voor het goud eens te meer in aanzienlijke mate is verslechterd. Waarom de goudprijs opnieuw in de klappen deelt, is niet helemaal duidelijk. Mogelijk heeft de recente stijging van de goudprijs er iets mee te maken. Anderzijds viel eerder deze week op dat ook de olieprijs naar lagere regionen werd gedwongen. Bij de grondstoffen is het plaatje dus allesbehalve rooskleurig.