De opvallendste beweging vindt plaats bij het goud, dat verder verzwakte. Anderzijds slaagt Europa er niet meer in om aan te knopen bij Wall Street, dat goed op dreef blijft.

Als we bevestiging krijgen van wat de afgelopen dagen hebben gezien lijkt de hogere beta groep zich volgens Philippe Gijsels, hoofd strategie van BNP Paribas, te stabiliseren en zijn opwaartse trend te hervatten.

Dit gezegd zijnde is het in deze fase van de rally, de Amerikaanse stier is al meer dan 5 jaar oud, niet onverstandig om de portefeuille eens te screenen op risico en inderdaad toch wat meer de nadruk te leggen op de veiligheid van de bigcaps.

Maar dit is niet in tegenstelling met het hoger vertelde verhaal. Het is gewoon een kwestie van gezonde risicobeheersing.

De opvallendste beweging vindt plaats bij het goud, dat verder verzwakte. Anderzijds slaagt Europa er niet meer in om aan te knopen bij Wall Street, dat goed op dreef blijft. Als we bevestiging krijgen van wat de afgelopen dagen hebben gezien lijkt de hogere beta groep zich volgens Philippe Gijsels, hoofd strategie van BNP Paribas, te stabiliseren en zijn opwaartse trend te hervatten. Dit gezegd zijnde is het in deze fase van de rally, de Amerikaanse stier is al meer dan 5 jaar oud, niet onverstandig om de portefeuille eens te screenen op risico en inderdaad toch wat meer de nadruk te leggen op de veiligheid van de bigcaps. Maar dit is niet in tegenstelling met het hoger vertelde verhaal. Het is gewoon een kwestie van gezonde risicobeheersing.