In Europa is het momenteel dus relatief windstil, maar dat zou wel eens de stilte voor de storm kunnen zijn. In Italië wordt de adem ingehouden in afwachting dat Silvio Berlusconi zijn truukendoos nog eens zal opentrekken. De regering Letta bevindt zich nog steeds op wankele benen.

Verschillende partijleden van Berlusconi hebben al te kennen gegeven de steun aan de regering in te trekken wanneer hun voorman later deze maand zijn zitje in de senaat zou kwijtspelen. Daarmee zou Italië zich politiek opnieuw in een troebel moeras bevinden.

In Europa is het momenteel dus relatief windstil, maar dat zou wel eens de stilte voor de storm kunnen zijn. In Italië wordt de adem ingehouden in afwachting dat Silvio Berlusconi zijn truukendoos nog eens zal opentrekken. De regering Letta bevindt zich nog steeds op wankele benen. Verschillende partijleden van Berlusconi hebben al te kennen gegeven de steun aan de regering in te trekken wanneer hun voorman later deze maand zijn zitje in de senaat zou kwijtspelen. Daarmee zou Italië zich politiek opnieuw in een troebel moeras bevinden.