Euro weer onder 1,33 dollar

Op de valutamarkten danste de euro als een jo-jo heen en weer, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3281 dollar betaald, of ruim een driekwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,02%, of ongeveer een kwart procent onder dan het slotniveau van donderdag.

Goud gaat zwaar onderuit, olie eveneens flink goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1540 dollar betaald, of ruim 40 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 95 dollar betaald of ruim twee procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro weer onder 1,33 dollar Op de valutamarkten danste de euro als een jo-jo heen en weer, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3281 dollar betaald, of ruim een driekwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,02%, of ongeveer een kwart procent onder dan het slotniveau van donderdag. Goud gaat zwaar onderuit, olie eveneens flink goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1540 dollar betaald, of ruim 40 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 95 dollar betaald of ruim twee procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.