Euro houd stand boven 1,33 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro een kleine tik, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3301 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op iets meer dan 2,90%, of een kwart procent minder dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs zakt door de vloer, olie weer duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1320 dollar betaald, of ruim 40 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds flink duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 108,50 dollar betaald of zowat 1% meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro houd stand boven 1,33 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro een kleine tik, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3301 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op iets meer dan 2,90%, of een kwart procent minder dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs zakt door de vloer, olie weer duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1320 dollar betaald, of ruim 40 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds flink duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 108,50 dollar betaald of zowat 1% meer dan de slotkoers van woensdagavond.