Euro zakt af richting 1,32 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro weer enkele klappen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3216 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op iets meer dan 2,75%, of ongeveer evenveel als het slotniveau van donderdag.

Goud en olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1395 dollar betaald, of bijna 20 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) ging eveneens door de knieën, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 108 dollar betaald of zowat 1% minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro zakt af richting 1,32 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro weer enkele klappen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3216 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op iets meer dan 2,75%, of ongeveer evenveel als het slotniveau van donderdag. Goud en olie goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1395 dollar betaald, of bijna 20 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) ging eveneens door de knieën, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 108 dollar betaald of zowat 1% minder dan de slotkoers van donderdagavond.