Philippe Gijsels, chef strategie van BNP Paribas Private Banking, merkt op dat de Amerikaanse centrale bank morgen geen post-meeting press conference heeft voorzien, zodat de kans eerder gering is dat er wijzigingen aan de monetaire politiek aangebracht worden.

Maar toch zullen de beleggers extra op hun hoede zijn, want ze zijn tuk op de minste indicatie die kan aangeven dat de FED klaar is om een exit te maken. Bovendien wordt er uiteraard ook uitgekeken naar signalen die op een mogelijke rentestijging kunnen wijzen.

Philippe Gijsels, chef strategie van BNP Paribas Private Banking, merkt op dat de Amerikaanse centrale bank morgen geen post-meeting press conference heeft voorzien, zodat de kans eerder gering is dat er wijzigingen aan de monetaire politiek aangebracht worden. Maar toch zullen de beleggers extra op hun hoede zijn, want ze zijn tuk op de minste indicatie die kan aangeven dat de FED klaar is om een exit te maken. Bovendien wordt er uiteraard ook uitgekeken naar signalen die op een mogelijke rentestijging kunnen wijzen.