Een opvallend gegeven is de plotse stijging van de rente op de 10-jarige staatsobligatie. Die rente bedraagt momenteel 2,88% en dat is bijna 5% meer dan het slotniveau van afgelopen vrijdag. Gisteren werd er op Wall Street vanwege Labor Day niet gehandeld.

De goudprijs herpakt zich na een paar zwakkere dagen, voor een troy ounce goud moet opnieuw meer dan 1400 dollar betaald worden. De olieprijs ligt goed op koers, voor een vat ruwe olie bedraagt de prijs momenteel zowat 108 dollar. De euro verliest op de valutamarkten opnieuw wat terrein.

Een opvallend gegeven is de plotse stijging van de rente op de 10-jarige staatsobligatie. Die rente bedraagt momenteel 2,88% en dat is bijna 5% meer dan het slotniveau van afgelopen vrijdag. Gisteren werd er op Wall Street vanwege Labor Day niet gehandeld. De goudprijs herpakt zich na een paar zwakkere dagen, voor een troy ounce goud moet opnieuw meer dan 1400 dollar betaald worden. De olieprijs ligt goed op koers, voor een vat ruwe olie bedraagt de prijs momenteel zowat 108 dollar. De euro verliest op de valutamarkten opnieuw wat terrein.